Grootste luxury event ter wereld: Masters of LXRYGrootste luxury event ter wereld: Masters of LXRY
Back Back Nieuws

Grootste luxury event ter wereld: Masters of LXRY

08 oktober 2019

Ruim 60,000 bezoekers, 450 bedrijven en een oppervlakte van 50.000 vierkante meters, luxe beurs Masters of LXRY mag zich dit jaar officieel de grootste beurs te wereld op het gebied van luxe producten en ervaringen noemen. Van 12 tot en met 16 december 2019 vindt het evenement plaats in RAI Amsterdam.

Kosmopolitisch Amsterdam

Vanwege het kosmopolitische karakter van de stad is Amsterdam wederom gastlocatie van de beurs. De stad scoort goed op het vlak van economisch klimaat, trekt het de laatste jaren opvallend veel vijfsterrenhotels aan en de horeca floreert. Ook de schoonheid van Amsterdam sluit naadloos aan op de visie van Masters of LXRY.

Love

Binnen het thema LOVE is Masters of LXRY een samenwerking aangegaan met de Hartstichting. Aan ruim honderd bekende, creatieve Nederlanders waaronder Piet Paris, Daphne Deckers, Piet Boon, Loes Haverkort, Selwyn Senatori en modefotograafduo Inez Van Lamsweerde en Vinoodh Matadin is gevraagd een zelf ontworpen cover te maken voor LXRY’s LOVE Magazine. Deze limited edition covers zullen tijdens Masters of LXRY worden geëxposeerd en verkocht in de ‘Walk of Love’ en de gehele opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan de Hartstichting.

Live Experiences

Tijdens de 2019 editie is er onder het mom van ‘ervaring is de nieuwe luxe’ veel aandacht voor live experiences. Tijdens het vijfdaagse beursfestival presenteert Gassan de grootste horlogecollectie van Europa en Louwman Exclusive Cars primeurt met de snelste én volledig elektrische auto: de Battista van Automobili Pininfarina. Het pop-up sterrenrestaurant M*** brengt 40 Michelinsterren naar Amsterdam, een wereldrecord op Masters of LXRY. Nieuw is ook de levensgrote experience-box van het Koninklijk Concertgebouworkest waarin een bezoek aan de Grote Zaal in het Concertgebouw geëvenaard.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!