Grootste livestreambingo van NederlandGrootste livestreambingo van Nederland
Back Back Nieuws

Grootste livestreambingo van Nederland

25 maart 2021

Afgelopen maandag 22 maart organiseerde PromoEvents de grootste livestreambingo van Nederland in opdracht van Bidfood. In het sfeervolle TOBACCO Theater in Amsterdam werd een interactief livestreamspektakel geproduceerd met maar liefst 45.000 (!) horecaondernemers en hun medewerkers die live meekeken. Het was een bonte stoet aan BN’ers die voor de camera’s verschenen. De presentatie was in handen van Ruben Nicolai.

Positivo Award en Nachtburgemeester

Voor het interactieve Bingogedeelte was het sterrenteam van Big Creative verantwoordelijk. De prijzenpot van maar liefst € 99.999 zorgde voor een enorme hausse aan reacties. Het evenement kreeg naast veel kijkers ook veel persaandacht door de uitreiking van de Positivo Award aan René le Blanc en de bekendmaking van Guido Weijers als de Nachtburgemeester van de Nederlandse Horeca.

TOBACCO

Het team van PromoEvents benutte alle hoeken, gaten en faciliteiten van het TOBACCO Theater. Martijn Veen, liet als eindverantwoordelijke voor de organisatie na afloop weten: ‘We doen natuurlijk het liefste een volle Ziggo Dome voor onze opdrachtgevers, maar nu het even niet anders kan was dit ook een bijzondere uitdaging en was TOBACCO the best of the rest.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!