Back Back Nieuws

Grootste indoor truckshow van Nederland in Brabanthallen

23 oktober 2015
De Libéma locatie, Brabanthallen in Den Bosch zijn op 26 en 27 december dé bestemming voor vrachtwagenchauffeurs, hun gezinnen en alle andere geïnteresseerden in trucks en transport. Dan vindt namelijk de tweede editie van het Mega Trucks Festival plaats. Het evenement draait helemaal om vrachtwagens met onder meer demonstraties van diverse truckmerken, aandacht voor opleidingen, werk en scholing en het nodige entertainment waaronder optredens van Henk Wijngaard.

Demovoertuigen
In de Brabanthallen zelf staan, verspreid over maar liefst 20.000 vierkante meter, honderden vrachtwagens uit binnen- en buitenland opgesteld. Iedere hal heeft een eigen thema. Zo staan bij de centrale entree de nieuwste demovoertuigen te blinken. In de showroom is er aandacht voor speciale voertuigen. De Stichting Happy Smile ontvangt hier bovendien tien gezinnen met een ernstig ziek kind, die het evenement kosteloos bezoeken.

Voor elk wat wils
De Langstraathal vormt het kloppende hart van het evenement, met het muziekpodium en een groot terras om te genieten van een hapje/drankje, livemuziek en ander entertainment. Diverse truckmerken demonstreren hier hun nieuwste voertuigen. Kinderen kunnen zich uitleven in de 'Kids Corner' (met springkussen en draaimolen) of zich laten schminken. Voor groot en klein is het ook genieten bij de radiografische modelbanen. De trotse modelbouwers geven graag uitleg over hun hobby.

De chauffeursmarkt vindt plaats in de Diezehal. Voor informatie over werk en (na)scholing en voorlichting over bijvoorbeeld de dode hoek zijn bezoekers welkom in de Peelhal. De Avenue en Baroniehal staan vol met fraaie showtrucks, afgewisseld met verschillende horecagelegenheden. Op het tweede podium wordt de chauffeurskennis op verschillende manieren getest.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!