Back Back Nieuws

Groots huwelijksjubileum op forteiland Pampus

01 september 2011
Forteiland Pampus was onlangs het decor van het grootste 40-jarig huwelijk ooit gevierd op het eiland. Met een groot feest op zaterdagavond, een overnachting op vier hotelschepen en een zeilwedstrijd met twee zeilschepen op zondag werd het groots aangepakt door het echtpaar.

Logistiek
Om alle materialen op het eiland te krijgen werd alles uit de kast getrokken; Twee zeecontainers vol materialen werden met twee dekschuiten vervoerd vanuit Amsterdam. Een compleet podium en dansvloer werd getransporteerd vanuit Muiden.

Van salsa tot black jack
Het feest vond plaats in de fortgracht die prachtig was gedecoreerd met witte design meubels en grote boeketten in designvazen. Op de dansvloer konden de voetjes van de vloer met een salsa workshop en een spetterende tango show. In het waterbassin, een mooie ruimte in het fort was er de mogelijkheid om de winkansen te beproeven met een spelletje black jack of roulette.

De organisatie van dit evenement was in handen van de Bootsmannen, evenementenorganisator van evenementen op en om het water.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!