Back Back Nieuws

Groot(s) High Profile locatieonderzoek onder opdrachtgevers

29 april 2012
Het High Profile Locatieonderzoek, een initiatief van Locaties.nl, wordt op dit moment uitgevoerd onder duizenden opdrachtgevers door onderzoeksbureau Effectmeting. Met dit onderzoek worden de wensen en eisen van opdrachtgevers in kaart gebracht om deze beter te kunnen helpen in de zoektocht naar de juiste locatie voor evenementen, vergaderingen, heisessies of congressen.

Tevens wordt de locatiemarkt geïnformeerd over de resultaten uit dit effectieve onderzoek, zodat deze zich verder kan optimaliseren en professionaliseren.

Opmerkelijke cijfers en antwoorden
Inmiddels heeft een groot aantal van de respondenten zijn medewerking verleend aan het onderzoek en zien we reeds opmerkelijke cijfers en antwoorden in de resultaten naar voren komen als het bijvoorbeeld gaat om het aantal geplande evenementen voor dit jaar, de budgetverwachtingen voor evenementen of wat de belangrijkste criteria zijn voor de keuze van een locatie.

Gratis Jaarboek Inspirerende Locaties voor meetings & events
Juist om een zo volledig mogelijk en representatief beeld te krijgen van de wensen en eisen van de opdrachtgever vragen we u ook mee te werken aan dit onderzoek. Wanneer u dit doet, ontvangt u in november 2012 gratis de nieuwste uitgave van het Jaarboek Inspirerende Locaties voor meetings & events.

Overnachting in Hotel des Indes
Als u voor 17 mei a.s. de enquête heeft ingevuld maakt u tevens kans op een overnachting voor twee personen, inclusief champagne en ontbijt, in de suite van het vijfsterren Hotel des Indes in Den Haag (t.w.v. € 875,-).

Deelname
Via onderstaande link kunnen opdrachtgevers en organisatiebureaus deelnemen aan het onderzoek:

http://www.effectmeting.nl/onderzoek/hplocfl.asp

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!