Back Back Nieuws

Groots feest aan boord van het ss Rotterdam

28 juni 2013
Circa 2.500 gasten van een grote Europese organisatie genoten zaterdag 22 juni van een speciaal voor hen georganiseerde Celebration Cruise aan boord van het ss Rotterdam vanwege hun veertig jarig jubileum.

Het schip was voor deze gelegenheid geheel exclusief beschikbaar voor deze groep waarbij zij gebruik maakten van alle 14 zalen, het Theatre en de twee restaurants aan boord. Op deze langste dag van het jaar liet de zon hen niet in de steek waardoor het ook op de buitendecken van het schip feest werd. De gasten hoefden zich geen moment te vervelen. Met tien bands en DJ’s, verschillende entertainers, een casino met twaalf speeltafels vond een ieder wat van zijn gading.

Hoogtepunten
On Board On Shore zorgde onder meer voor twee cocktailbars, verschillende wijnbars, een à la carte restaurant, een grillrestaurant en tientallen buffetten, barbecues  en gerechten uit de hele Europese Gemeenschap. Volgens de organisatie behoorden de vijf tailormade Celebration Cruise Shows in het Theatre tot de hoogtepunten van de avond: ‘Maar ook de optredens van DJ’s in het zwembad op het achterdeck bij ondergaande zon en later op de avond bij volle maan waren onvergetelijk. Het feest werd besloten met een fantastisch vuurwerk aan de oevers van de Maas en een afterparty tot in de vroege uurtjes in de Ambassador Lounge en het Theatre.’ Alle 254 hotelkamers aan boord waren ook voor deze groep gereserveerd waardoor de zondagmorgen in het teken stond van een feestelijk ontbijt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!