Back Back Nieuws

Groot succes Brand Xperience '09

28 april 2009
Op 21 en 22 april organiseerde The Happy People Group - Music Events Exclusive ter ere van haar 15-jarig jubileum 2 relatieavonden in Ristorante Bellagio in Den Bosch.
'Brand Xperience ’09 is een groot succes gebleken. Alle 250 gasten hebben genoten. Wij hebben laten zien dat we na 15 jaar nog steeds ‘on top of our game’ zijn én blijven en dat werd zichtbaar gewaardeerd,' aldus Dagmar Pijnappels, Managing Director van Music Events Exclusive.

 

De dinsdagavond was gereserveerd voor de Ned. Ver. van Directiesecretaressen, meer dan 100 secretaressen, office managers en management assistenten bezochten met veel enthousiasme de diverse workshops.

De volgende avond was het de beurt aan 150 VIP gasten van Music Events. Een spannende opbouw in entertainment en muziek, culinaire hoogstandjes door Createring en de verrassing van totaal verschillende sferen op de diverse verdiepingen van de feestlocatie door decorateur Oogenlust.

 

Nieuwe act

De magische opening van Sandy Kandau als La Voix Magique was spectaculair. Bovendien had Music Events Exclusive de primeur om aan haar gasten de totaal nieuwe ‘pointersister act’ van Ebonique te laten horen. Ook deze tweede avond was er een speciale VIP after party.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!