Back Back Nieuws

Grondige aanpak partycentrum De Meijert

07 september 2007
Het partycentrum De Meijert in Mijdrecht, gelegen tussen Amsterdam en Utrecht, wordt zowel van binnen als van buiten aangepast aan de eisen van tegenwoordig. Vanaf september is het vernieuwde De Meijert open.

De grootste zaal ademt straks de sfeer uit van een club in een wereldstad als New York. Het grote podium blijft behouden waardoor deze zaal geschikt blijft voor zowel zakelijke presentaties als wervelende feesten.

De vroegere ‘gehoorzaal’ krijgt de naam Madrid, zonnige kleuren als geel en rood overheersen hier de zaal is in combinatie met New York te gebruiken voor grotere evenementen en feestelijke bijeenkomsten. De kleinste zaal ademt vanaf eind augustus de sfeer uit van een Engelse pub, niet verwonderlijk dan ook dat de naam zal worden omgedoopt tot Londen. Een zaal voor kleinere diners of vergaderingen.

De vroegere ‘Voorbijzaal’ gaat verder onder de naam Berlijn koele kleuren en uitgekiende belichting geven deze zaal een intieme sfeer voor feesten en bijeenkomsten tot ca. 100 personen.

De Meijert vervult al meer dan 25 jaar niet alleen een belangrijke lokale rol maar zeker ook een regionale rol als speler op de markt van bedrijfsevenementen. Met name de grote van het complex de bereikbaarheid het gratis en ruime parkeeraanbod, de multifunctionaliteit en een totale capaciteit van ruim 800 bezoekers maken De Meijert tot een geschikte locatie voor ieder evenement.

De catering is in eigen handen en kan aan alle culinaire wensen voldoen. De nieuw aangetrokken Chef Kok zorgt dat niet alleen het uiterlijk van De Meijert verandert maar zeker ook de culinaire verzorging op een hoger plan wordt getrokken. Neem daarbij de geheel vernieuwde huisstijl en website en Partycentrum De Meijert is klaar.


Vanaf deze maand openen gastheer en gastvouw Antoine en Miriam Post de deuren van de ” Nieuwe Meijert “ te Mijdrecht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!