Back Back Nieuws

Groepswijzer.nl organiseert zevende LadiesWalk in Leiden

08 februari 2014
De 7e editie van de Groepswijzer.nl LadiesWalk zal dit jaar starten bij het Rijksmuseum voor Volkenkunde in Leiden. Er worden wandelingen uitgezet van 10 en 20 kilometer door Leiden en omgeving. Nieuw is dit jaar de 5 kilometer,  een stadswandeling door Leiden onder leiding van een stadsgids. Na afloop krijgt iedere deelnemer een goodiebag.

Volkenkunde nieuwe startplek
Met de museumtuin van het Rijksmuseum voor Volkenkunde zegt Groepswijzer.nl LadiesWalk een droomlocatie gevonden te hebben. ‘Een prachtige tuin die ook nog eens op loopafstand van het station en diverse parkeerterreinen is gevestigd’. Het voornemen van de organisatie en de museumleiding is om er een meerjarige verbintenis van te maken. Deelnemers aan de LadiesWalk krijgen na de wandeling op vertoon van hun routeboekje op de dag zelf de gelegenheid gratis het museum te bezoeken.

Stadswandeling 
Nieuw dit jaar is de 5 km. Een stadswandeling door de Leidse binnenstad onder leiding van een gids. Hoofdsponsor en stadswandelspecialist Groepswijzer.nl stelt vijf gidsen beschikbaar die een aantal rondwandelingen verzorgen. Een groep bestaat uit maximaal 20 deelnemers.

Het goede doel Franniez
Ook dit jaar ondersteunt de Groepswijzer.nl LadiesWalk een goed doel. Dit jaar is dat de stichting Franniez. Deze stichting ondersteunt chronisch zieke kinderen. Franniez ontwikkelde een spaarsysteem dat chronisch zieke kinderen een houvast biedt om over een aandoening en behandeling te praten. Troost na een interventie en moed voor interventies die nog volgen. Van elke deelnemer gaat € 1 naar het goede doel.

Inschrijving
Inschrijven kan tijdens de voorverkoop voor de LadiesWalk kan tot 6 april 2014 voor € 9,50 via ladieswalk.nl of op zondag 13 april tussen 10.00 uur en 12.00 uur bij de inschrijfkraam in de museumtuin van Volkenkunde voor €11,50. De stadswandeling met gids kan alleen bij voorinschrijving worden geboekt, hiervoor geldt een toeslag van € 3.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!