Back Back Nieuws

Groepsarrangementen in Hotel Spaander en Brasserie Cathrien

12 september 2007
Best Western Hotel Spaander en Brasserie Cathrien in Volendam bieden sinds kort volledig verzorgde arrangementen van A tot Z aan. Zakelijke bijeenkomsten zijn te combineren met teambuildings-arrangementen in en rondom Best Western Hotel Spaander. Voorbeelden hiervan zijn de schilderworkshops, zeiltochten, GPS-tochten in teamverband, salsalessen, ludieke agrarische excursies, en meditatietrainingen.

Best Western Hotel Spaander, ingesloten tussen het schilderachtige IJsselmeer en de befaamde Volendammer dijk, profileert zich steeds meer op de zakelijke markt. Met name voor meerdaagse congressen en korte meetings wordt Best Western Hotel Spaander, wereldberoemd vanwege de meer dan veertienhonderd 19e eeuwse schilderijen die te bewonderen zijn, steeds populairder.

Organisatoren kiezen voor hun gezelschap steeds vaker voor een all in-concept, bijvoorbeeld als het gaat om zakelijke bijeenkomsten gecombineerd met lunch, diner, of informele programma-onderdelen. De grote zaalcapaciteit ( van 2 tot 600 personen totaal ) zijn voor zowel feesten en partijen als zakelijke bijeenkomsten geschikt. Bedrijfsfeesten als de Volendammer Avond, de Seventies & Eighties Party, de Moordcruise Dinnergame, en nog vele andere unieke feestconcepten zijn mogelijk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!