Back Back Nieuws

Groepsaccommodaties overhandigen eerste brochure aan Burgemeester Nawijn

11 december 2012
Sandra Munster van de Tulpenexcursie heeft op maandag 10 december, uit naam van de gezamenlijke groepsaccommodaties, de nieuwe groepsarrangementenbrochure: ‘Op Stap in Hollands Kroon, de TOP of Holland’ aan burgemeester Nawijn overhandigd. Deze officiële overhandiging vond plaats in het Wieringer Eiland Museum Jan Lont op Stroe. De burgemeester nam de brochure met enthousiasme in ontvangst en meldde blij te zijn met het initiatief om de Gemeente Hollands Kroon nog meer te promoten.

De brochure
De brochure: ’Op stap in Hollands Kroon, de TOP of Holland’ is een initiatief van 35 ondernemers / musea uit de gemeente Hollands Kroon waarin zij hun mogelijkheden voor groepsuitjes presenteren. De accommodaties zetten hiermee hun gemeente op de kaart, zowel regionaal als ook nationaal en internationaal. Sandra Munster: ‘Ik zie in deze regio nog een groot potentieel waar het gaat om groepsbezoeken vanuit Nederland en het buitenland. Met elkaar moeten we de schoonheid en gevarieerdheid van de regio uitdragen. Wij hebben hier het typisch Hollandse plaatje in handen: de weilanden, molens, bollenvelden en het Wad. Er is zoveel te doen en er zijn onnoemelijk veel mogelijkheden voor het samenstellen voor een dagtocht of meerdaagse trip naar de Kop van Noord Holland. Het aanbod in de brochure is bijzonder gevarieerd: verschillende musea, attracties, excursies, vaartochten, workshops, restaurants, overnachtingsmogelijkheden en ludieke vervoersmogelijkheden, werkelijk alle ingrediënten voor een geslaagde trip staan erin.’

De brochure is verkrijgbaar bij de deelnemende ondernemers/musea, bij de Gemeente Hollands Kroon en bij de plaatselijke VVV kantoren en digitaal in te zien via de website van de deelnemende bedrijven.

 

Foto: de overhandiging van het eerste exemplaar aan Burgemeester Nawijn

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!