Back Back Nieuws

Groene maand april in Marriott Hotel en Renaissance Hotel in Amsterdam

07 april 2011
Op eco-scooters en met een hippe elektrische auto van leasepartner MisterGreen, vertrok woensdagochtend het voltallige sales team van het Amsterdam Marriott Hotel en het Renaissance Amsterdam Hotel op weg naar haar klanten om aandacht te vragen voor Marriott’s global Environmental Awareness Month.

 

Eco-vriendelijke programma

Met tal van milieuvriendelijke activiteiten in en rondom de vijfsterren hotels, staan de Amsterdamse Marriott hotels deze maand stil bij dit eco-vriendelijke Marriott Spirit to Preserve programma, dat steevast elk jaar in april wordt gevierd door de wereldwijde aangesloten hotels.

 

Go Green package

De ‘Global Environmental Month’ wordt in het Amsterdam Marriott Hotel en het Renaissance Amsterdam Hotel gevierd met een speciale ‘Go Green’ package; wanneer een vergadering of evenement wordt geboekt in één van de vergaderzalen in het Amsterdam Marriott Hotel en Renaissance Amsterdam Hotel ontvangt de boeker 25% korting op de volledige vergaderarrangementen voor de maand april, juni, juli en augustus 2011.

 

Groene tocht door Amsterdam

De eerste boeker wordt beloond met een groene tocht door Amsterdam op een stoere elektrische scooter inclusief een gratis Luxe Picknick voor twee personen. Meer informatie en de exacte voorwaarden is op te vragen via tel. 020 551 2060 of eventbookingcentre.amsterdam@marriott.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!