Back Back Nieuws

Groene Hart locatie de Dyck opent haar deuren

28 april 2012
Evenementenlocatie de Dyck opent op 24 mei na vierenhalf jaar voorbereiding officieel haar deuren. Wat begon als een klein plannetje om iets te gaan doen naast het boerenbedrijf in de vorm van reactie en zakelijk toerisme, is uitgegroeid tot een volledige evenementenlocatie middenin het Groene Hart.

 

Landelijke touch

De kern van het complex van de Dyck wordt gevormd door een authentieke boerenschuur uit 1930. De originele houten balkenconstructie van de schuur zorgt gecombineerd met veel glas, een strakke inrichting en industriële elementen voor een eigentijdse, multifunctionele locatie met een landelijke touch.

 

Faciliteiten

De Dyck bestaat uit zes zalen met een totale oppervlakte van 500m2, een terras van ruim 400m2 met uitzicht over het weidse groene polderlandschap. De locatie heeft ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. De ligging aan het water en het grote terrein om de locatie heen biedt ruimte voor recreatie en evenementen. De centrale ligging maakt de Dyck ideaal voor vergaderingen, trainingen, brainstormsessies, congressen,bedrijfsfeesten en break-out activiteiten.

 

Officiële opening

Op donderdag 24 mei zal vanaf 17.00 uur een openingsreceptie worden gehouden voor branchegenoten. Je hebt dan de mogelijkheid om de Dyck met eigen ogen te bewonderen. Speciaal voor deze dag heeft DCRT – exclusive event decorations gezorgd voor de gehele styling en inrichting. Aanmelden kan via www.dedyck.nl/opening.

 

Foto: dedyck.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!