Groen opladen…Groen opladen…
Back Back Nieuws

Groen opladen…

24 december 2019

Op 18 november jl heeft Fine Hotels & Suites er een zusje bij gekregen. Met veel plezier heet Corina Waaijer, eigenaresse Fine Hotels & Suites, Hotel Bergse Bossen in Driebergen, met al haar gasten en medewerkers, welkom in de Fine familie. Deze mooie en sfeervolle plek heet vanaf heden Buitenplaats de Bergse Bossen.

Hideaway

Buitenplaats De Bergse Bossen is een echte hideaway op slechts 10 minuutjes rijden vanaf Utrecht en ligt midden in het groen. Met 13 ruime en lichte zalen, 70 kamers, een restaurant, bar, brasserie en meerdere buitentuinen is dit de perfecte plek om doordeweeks te vergaderen en heerlijk bij te komen in het weekend.

Home away from home

‘Na het afronden van de koksopleiding heb ik heel wat ervaring opgebouwd binnen de hotelbranche. En dan vooral in de keuken’, vertelt René, General Manager van Buitenplaats de Bergse Bossen. ‘Langzaam begon het toch te kriebelen om mee te draaien aan de voorkant van een hotel. Ik vind het heel belangrijk een gast echt op zijn gemak te stellen, en een ‘home away from home’ te creëren. Hierdoor voelde ik mij meteen thuis bij Fine. Wat ik zo bijzonder vind aan Fine, is hoe hoog het gastvrijheidsniveau is.

Passie

‘Ik heb echt een passie voor gastvrijheid endat wil ik graag toepassen binnen Fine Hotels & Suites! Als ik kan bijdragen aan een topdag van een gast, heb ik zelf ook een topdag. Ik heb ontzettend veel zin om met ons team, Buitenplaats De Bergse Bossen nog mooier te maken, in deze inspirerende omgeving. En: wij hopen dan ook iedereen binnenkort weer te mogen verwelkomen op deze mooie Buitenplaats!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!