Back Back Nieuws

Grenzeloze betrokkenheid

10 september 2008

Pro Sport en Intertent hebben een driejarig samenwerkingscontract ondertekend en High Profile wilde van de hoed en de rand weten. Waarom kiest Pro Sport voor Intertent? Dat kan Paul Meulemans, directeur van Pro Sport haarfijn uitleggen.

[afbeelding niet meer beschikbaar]
Links: Roland de Boer (Intertent). Rechts: Paul Meulemans (Pro Sport).

Op het Landgoed Groenevecht in Breukelen staat een enorme tijdelijke accommodatie opgesteld van Intertent. In minder dan twee weken zal dit terrein het decor zijn voor verschillende evenementen: Een vastgoed Polo Trophy, een afscheidsfeest, Dutch Open Polo en een jubileumfeest van DTZ Zadelhoff. Deze laatste vindt plaats op het moment dat ik een afspraak heb met Paul Meulemans van Pro Sport.

Voor zo’n reeks evenementen op eenzelfde terrein moet de organiserende partij Pro Sport met goede leveranciers samenwerken die gezamenlijk een kwalitatieve productie kunnen neerzetten. Eén van die leveranciers is Intertent. “Bij Intertent heb ik er 100% vertrouwen in dat alles goed komt,” zo vertelt Meulemans.

Pro Sport is een driejarig contract aangegaan met Intertent omdat zij over drie belangrijke criteria beschikken: “In het verleden is gebleken dat Roland de Boer, directeur van Intertent, altijd bereikbaar is. Je kunt hem dag en nacht bellen en hij neemt altijd op. Verder vind ik dat Intertent kwaliteit levert en innovatief is,” legt Meulemans uit.

Roland de Boer: “In december 2007 was ik de zesde medewerker bij Intertent. Inmiddels hebben wij 24 mensen in dienst! Al deze mensen zijn zo ontzettend enthousiast, mede vanwege de uitbreiding, investeringen en onze innovaties. Daar ben ik trots op”.

Dit enthousiasme kenmerkt ook de betrokkenheid van Intertent. “De grenzeloze betrokkenheid van Pro Sport en Intertent zorgt voor kwaliteit. Dat is één van onze gezamenlijke kenmerken,” vertelt Meulemans trots.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Bekijk hier alle foto’s op Flickr.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!