Back Back Nieuws

Grensoverschrijdende samenwerking tijdens 'Bouw je eigen strandtent.nl'

20 juni 2008
Donkere wolken pakken samen boven Kijkduin. De leidinggevenden van het Facilitair Bedrijf van de stichting Saffier komen aan bij Bouw je eigen strandtent.nl.

Doelstelling van deze middag is” grensoverschrijdende samenwerking”. Nadat iedereen zijn eigen groep heeft gevonden, krijgt men het instructieboek. Maar wat blijkt? De instructies moeten nog op de juiste volgorde worden gelegd. Om vervolgens palen te versjouwen, het tentdoek en alle toebehoren naar de juiste plek te brengen. De groepen gaan aan de slag. Wie heeft het eerste zijn eigen tipitent deugdelijk gebouwd? Na anderhalf uur klinken de eerste vreugdekreten.

Trots begroet het management team de overige collega’s die lekker komen genieten van een welverdiende borrel en barbecue. De donkere wolken verdwijnen en ruim honderd twintig gasten vermaken zich uitstekend in een heerlijk zonnetje aan het strand. Spontaan worden dreamteams geformeerd die niet genoeg kunnen krijgen van hun competitiedrift. Al strijdend speelt men de nodige potjes beachvolley en loopt de middag ten einde.

Arne van der Veen, hoofd Facilitaire Dienst, kijkt terug op een geslaagd evenement. “Na een goed verzorgde barbecue op het terras (met dank aan de weergoden) voor het perfecte weer, neem ik afscheid van collega’s die nog “lekker blijven plakken” en kijk ik terug op een supergave activiteit met dank aan ieders aanwezigheid en inzet!”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!