Back Back Nieuws

Greet, Meet & Sleep: symposium over congresseren in Groningen

26 oktober 2015
Het Groningen Congres Bureau (GCB) organiseert dinsdag 23 februari 2016 in MartiniPlaza Groningen een symposium over de organisatie van congressen en andere bijeenkomsten. Het thema van 2016 is Congresseren en overnachten in Groningen: Greet, Meet & Sleep. Er worden op deze middag zo’n 200 - 250 deelnemers verwacht: organisatietalenten, secretaresses, officemanagers en eigenlijk iedereen die weleens een hotel, locatie of cateraar moet regelen of geïnteresseerd is in het organiseren van een evenement. 

Raak geïnspireerd 
Het GCB-symposium is bij uitstek een gelegenheid om kennis en inspiratie op te doen en daarbij zal er ook veel te beleven zijn. Want de stad is voortdurend in beweging. Maak kennis met nieuwe locaties en hotels, kijk en vergelijk op de beurs van leveranciers en ontmoet andere organisatoren en professionals binnen de congresbranche.

Het symposium start aan het begin van de middag en wordt tussen 17.00 en 18.00 uur afgesloten met een prijsuitreiking en aangeklede borrel. Uiteindelijk gaat iedereen naar huis met een door hem/haar zelf samengestelde goodybag.

Meer informatie en inschrijven: deidealecongresstad.eu/.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!