Green.DNA presenteert Mr.GreenGreen.DNA presenteert Mr.Green
Back Back Nieuws

Green.DNA presenteert Mr.Green

23 november 2018

Evenementenorganisatie Green.DNA (bekend van locaties Het Glazen Huis, Veerkracht en Innovatiekracht) stelt Mr.Green voor aan werkend en vergaderend Nederland. Mr.Green, een stoer, ludiek en innovatief gastvrijheidsconcept van Green.DNA, maakt werken en vergaderen vanaf januari op diverse locaties in Nederland een stuk leuker. Met de lancering van Mr.Green belooft Green.DNA een nieuwe impuls te geven de vergadermarkt in Nederland en te zorgen voor de lekkerste koffie, fijnste werkplekken en gaafste vergaderruimtes.

'Mr.Green is een stoer en eigentijds concept wat werken en vergaderen nóg leuker maakt. Werkplekken en vergaderlocaties waar je de lekkerste koffie drinkt, goed kan eten en gewoon graag vergadert en afspreekt. Mr.Green is een inspirerende en representatieve werkomgeving met hetzelfde gevoel van comfort als thuis aan de keukentafel. En daarbij hebben de werkplekken en vergaderruimtes gadgets waar menigeen weer even kind van wordt!', aldus Green.DNA directeur Remco Smits.

Eerste locatie in Apeldoorn

Smits vervolgt zijn enthousiaste verhaal: 'De eerste Mr.Green locatie opent in januari maanden in Apeldoorn, maar er volgen er snel meer! Het wordt een netwerk van fijne locaties voor werkend en vergaderend Nederland. We lanceren tegelijkertijd ook een Mr.Green app. Daarmee heb je snel en gemakkelijk toegang tot de tientallen unieke en ludieke vergaderruimtes die je al voor meetings vanaf 10 minuten kan boeken.'

Representatief, ludiek en high tech

Voor ieder overleg heeft Mr.Green een passende ruimte. Van hele ludieke tot meer traditionele ruimtes van 4 tot 60 personen. De showroom heeft een videowall van 2,5 x 4,5 meter.  'De tekenkamer' is zeer geschikt voor brainstormsessies. Beide ruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Een uurtje, iedere maandag, of een hele maand voor een project? Geen enkel probleem en in een handomdraai te boeken met de app.'

Over Mr.Green

Mr.Green biedt vanaf januari 2019 een variatie aan prettige werkplekken, ludieke vergaderruimtes gecombineerd met een moderne vorm van horeca en catering. Evenementenorganisatie Green.DNA creëert daarmee een aantrekkelijke en innovatieve omgeving waar werken, vergaderen en goed eten samenkomen op één locatie. Het is de ultieme netwerk- en vergaderlocatie voor werkend Nederland.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!