Back Back Nieuws

Gratis stands voor starters op beurs MICE & Event

09 januari 2012
Een van doelen van de organisatoren van MICE & Event is om jonge, vaak innovatieve, ondernemers een kans te geven om hun product te promoten. Deze hebben echter nog niet de middelen om op een beurs te staan. De organisatie gaat ze een handje helpen.

 

Onderscheidend en vernieuwend product

In 2010 bleek uit navraag dat o.a. de groep corporate eventmanagers die de beurs bezoeken, geïnteresseerd zijn in kleine vernieuwende bedrijven, omdat die op andere beurzen vaak ontbreken. De organisatie van MICE & Event geeft deze starters een kans om zich te profileren. Drie stands worden weggegeven aan starters die een onderscheidend en vernieuwend product op de markt brengen.

 

Schrijf je in en maak kans!

Ben je minder dan een jaar als ondernemer actief, ben je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heb je een vernieuwend en/of innovatief product of dienst? Geef je dan op voor een gratis stand op MICE & Event 2012. Vul het deelnameformulier in op de website en stuur dit voor 16 januari naar info@miceevent.com.

 

Hoe werkt het?

De organisatie van MICE & Event zal alle deelnemers een profiel geven op haar website. Tot en met 31 januari kan iedereen op de starters stemmen via miceevent.com. 1 februari zal de organisatie bekendmaken wie de drie gelukkigen zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!