Back Back Nieuws

Gratis sessie Online Reputaties bij Heineken the City

19 april 2011
Op maandag 2 mei 2011 van 13.30 uur tot 17.00 uur zal de gratis inspirerende workshop Online Reputatie plaatsvinden bij Heineken the City in Amsterdam.

 

Online reputatie wordt steeds belangrijker voor ondernemingen, nu realtime social media zoals Twitter en Facebook een grote en onmiddellijke impact kunnen hebben op het imago van een merk of onderneming. En voor steeds meer bedrijven blijkt de zorgvuldig opgebouwde online reputatie een grotere invloed te hebben op de op de merkwaarde dan online advertising. Dit geldt zeker voor bedrijven die kennisrijke diensten en producten aanbieden.

 

Versterken van de online reputatie

Marcel Olislagers, oprichter van het bedrijf My Reputation, zal zijn licht laten schijnen over de waarde van het versterken van de online reputatie van organisaties. Ook het benutten van Social Media wordt besproken. Marcel is een marketeer en communicatiedier die nieuwe concepten ontwikkelt op het snijvlak van innovatie en communicatie. Aanmelden kan via heinekenthecity@heineken.nl. Wees er snel bij want het aantal deelnemers is beperkt om het super interactief te houden. Iedereen krijgt per mail te horen of hij/zij wel of niet bij de eerste twaalf aanmeldingen zit.

 

Koud biertje na afloop

Na afloop van de sessie is het mogelijk ervaringen met elkaar uit te wisselen. Uiteraard zorgt Heineken the City voor een koud biertje.


Vergaderen in Heineken the City

Vergaderen in Heineken the City kan al vanaf € 250,-per dagdeel. Het online realtime boekingssysteem maakt het mogelijk 7 dagen per week, 24 uur per dag de beschikbaarheid te checken en eenvoudig een optie of reservering te plaatsen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!