Back Back Nieuws

Gratis iPod Nano bij boekingen van meetings

15 september 2008
Het Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol, Holiday Inn Amsterdam en het Holiday Inn Amsterdam-Schiphol geven bedrijven of personen die een meeting of seminar in deze hotels boeken, een iPod Nano 4GB cadeau.

Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2009 in bovengenoemde hotels en in alle andere Holiday Inn en Crowne Plaza hotels in de Benelux. Via de actiewebsite is een actievoucher te krijgen. De eerste 500 inschrijvingen op deze website ontvangen bovendien een gratis jaarabonnement op het zakenmagazine Bizz.

Rob van der Beek, Area director Sales & Marketing van het Holiday Inn Amsterdam over de actie: "Onze hotels zijn perfect uitgerust voor meetings en seminaries. Iedereen die een meeting of seminar voor tenminste 3000 euro bij één van onze hotels boekt, ontvangt een iPod. Dit bedrag omvat zowel de huur van de vergaderruimte, overnachtingen van de deelnemers en eten en drinken. Voorwaarde is wel dat deze meetings geboekt worden en plaatsvinden voor of op 31 maart 2009. We hopen met deze ludieke actie nog meer bedrijven kennis te laten maken met onze uitstekende faciliteiten."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!