Back Back Nieuws

Grand Winston hotel en Rijswijkse Schouwburg starten samenwerking

21 augustus 2011
De Rijswijkse Schouwburg en het Grand Winston hotel zijn een samenwerkingsverband gestart waarin zij gezamenlijk een theaterarrangement aanbieden. Deze samenwerking is gunstig voor Rijswijk, voor beide organisaties, maar vooral ook voor de bezoekers die op deze manier een compleet avondje uit kunnen boeken tegen gereduceerde tarieven.

 

Het theaterarrangement

Met het theaterarrangement wordt een compleet en onbezorgd avondje uit aangeboden. Bezoekers genieten in het Grand Winston hotel van een heerlijke welkomstcocktail en speciaal theater menu vooraf aan de voorstelling in de Rijswijkse Schouwburg. Het nieuwe seizoen gaat in september van start en het programma van de Schouwburg is veelbelovend met meer dan 200 voorstellingen op de agenda. Na afloop van de voorstelling overnachten de bezoekers in het moderne en luxueuze Grand Winston hotel, nog geen kilometer verderop. Desgewenst wordt ook voor het vervoer van en naar het theater zorg gedragen.

 

Een onbezorgd avondje uit

De teams zijn enthousiast. Ruud Kuper, directeur van de Rijswijkse Schouwburg, is blij met deze nieuwe samenwerking: ‘Het is ons streven om onze bezoekers een onbezorgd avondje uit te bezorgen en zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Hier sluit het aanbieden van een hotelarrangement in het prachtige Grand Winston hotel goed op aan. In deze soms moeilijke tijden is het ook goed samenwerkingsverbanden in de regio te zoeken’.

 

Het profijt van deze samenwerking

Arjan van Esveld, general manager van het Grand Winston is het hier mee eens: ‘Het contact met onze buren is sterker geworden de laatste jaren. We zien profijt in het bundelen van onze krachten ter promotie van de bestemming Rijswijk. Onze reeds trouwe gasten hebben hier zeer positief op gereageerd. Daarbij hebben we een heel aantal nieuwe gasten mogen verwelkomen in ons hotel.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!