Back Back Nieuws

Grand opening het vernieuwde Patronaat

07 september 2007
De vernieuwde horecagelegenheid het Patronaat is klaar voor de Grand Opening; het clubgedeelte van het Patronaat opent zaterdag 15 september definitief haar deuren. Deze avond wordt tevens de nieuwe clubavond Posh! gelanceerd, een feest voor oudere jongeren (21+). De club dient niet alleen als thuisbasis voor het zaterdagavondconcept Posh! maar is ook beschikbaar voor (bedrijfs)feesten.

Het monumentale pand met glas-in-lood, balkenplafond en bijzondere DJ booth maken de club tot een fenomenale locatie in het centrum van Tilburg. Het vroegere kerkgebouw stamt uit 1936. In 2005 is het Patronaat als horecagelegenheid al even open geweest. Met frisse moed zijn nieuwe eigenaren een aantal maanden gelden aan het avontuur begonnen. Een metamorfose vond sindsdien plaats. Verbouwingen, een volledige herindeling en een uitmuntend geluidsysteem hebben het Patronaat tot een volwaardige club getransformeerd.

Party organisator en artiestenmanagerLeijen over het Patronaat: “Als ex-Tilburger ken ik het pand al een hele tijd. Zeker na de verbouwing ben ik super enthousiast over de look & feel van de horecagelegenheid, ik heb zelden zo’n mooie locatie gezien. Het clubgedeelte op de eerste etage biedt capaciteit voor ruim 800 bezoekers. Perfect om een intieme sfeer te creëren. Doel is minder massa, meer klasse en een volwassen publiek aan te spreken.”

Op de begane grond van het Patronaat kan op tapas-achtige wijze gedineerd worden, in het innovatieve restaurant met Franse keuken. Een hapje aan de sushibar is ook mogelijk. Het restaurant beschikt over 120 zitplaatsen en alle gerechten kosten 10 euro, geserveerd met Brabantse gezelligheid.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!