Back Back Nieuws

Grand Hotel Krasnapolsky Meest Markante Horecaondernemer

04 november 2008
Koninklijke Horeca Nederland bestaat 125 jaar en viert dat op grootse wijze, met o.a. een  congres in de Nieuwe Kerk en een Party of the Year in de Amsterdamse Escape. Oud directeur Jeu Claes (60) is koninklijk onderscheiden voor zijn inzet voor de horecabranche.  Meer feestelijk nieuws. Zo heeft de KHN bekend gemaakt dat het Amsterdamse NH Grand Hotel Krasnapolsky de Meest Markante Horecaondernemer is van de afgelopen 125 jaar.

 

In de Nieuwe Kerk werd dit bekend gemaakt door de voorzitter van de brancheorganisatie. In aanwezigheid van de hooggeplaatsten nam Caroline Receveur, regiodirecteur van NH Hoteles voor Amsterdam waaronder NH Grand Hotel Krasnapolsky behoort, deze prestigieuze titel in ontvangst.

 

De directeur van NH Grand Hotel Krasnapolsky, Anita Bos, is zeer vereerd met deze prestigieuze titel: “Het hotel staat zowel voor een rijke historie als voor noviteit. Al in de 18de eeuw werden materialen gebruikt voor de bouw van de bijzondere Wintertuin die toen nog nieuw waren. Eind 19de eeuw was het hotel het enige in Amsterdam dat warm water en telefoons in de kamers kon bieden. Ook vandaag de dag zorgen we, met ons oog voor detail van decoratie tot producten, voor doorlopend nieuwe concepten. We blijven verrassen. Op deze wijze houden we de filosofie van het hotel in stand.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!