Back Back Nieuws

GP2-raceteam geeft unieke show in Rotterdam

29 juli 2008
Autosporttalent Renger van der Zande zal op zondag 17 augustus tijdens Bavaria City Racing de GP2-bolide van het Trust Team Arden door de straten van Rotterdam sturen. Hiermee is het de eerste keer dat een GP2-auto een demonstratie verzorgt tijdens een autosportevenement. Van der Zande en het Trust Team Arden bereiden zich voor op deze primeur in de pitstraat van ING RaceSalon, op 15 en 16 augustus in Ahoy Rotterdam.
Trust Team Arden

Het in 1997 opgerichte GP2-team van huidige Red Bull Racing teambaas Christian Horner kent veel Nederlandse betrokkenheid. Hierdoor kon het niet ontbreken tijdens Bavaria City Racing en ING RaceSalon. De komst van het team wordt mede mogelijk gemaakt door Argos Oil B.V..

Organisator Robert Heilbron is blij met de komst van het GP2-team. “Bavaria City Racing en ING RaceSalon staan bekend om de vele Formule 1-demonstraties, maar vormen ook een platform voor al het racetalent dat Nederland rijk is. Ik ben daarom ook blij met de komst van het Trust Team Arden met Renger. Echt goed om te zien dat het Nederlands bedrijfsleven betrokken is bij de autosport”, aldus Heilbron. Christian Horner reageerde eveneens verheugd met de inbreng van het team. Eerder deze maand was hij met het Red Bull Racing F1-team aanwezig tijdens de eerste editie van Moscow City Racing, dat eveneens medegeorganiseerd werd door Rotterdam Racing.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!