Back Back Nieuws

GP Adrie van der Poel kiest voor BHV Expo Groep

28 november 2012
BHV Expo Groep is eind september een nieuwe overeenkomst aangegaan met de Stichting Grote Prijs Adrie van der Poel Hoogerheide. Onderdeel van deze overeenkomst is het plaatsen van een dubbeldecker VIP-tent op zondag 20 januari 2013 ter gelegenheid van de UCI World Cup Veldrijden.

GP Adrie van der Poel Hoogerheide

De jaarlijkse cyclocrosswedstrijd in Hoogerheide, beter bekent als GP Adrie van der Poel
Hoogerheide,
heeft net als afgelopen jaren wederom gekozen voor BHV Expo Groep als partnervoor het leveren van tenten ten behoeve van het evenement.

Blij met BHV Expo Groep
'Wij zijn blij met een meedenkend en flexibel bedrijf als BHV Expo Groep. Zij gaan er in januari wederom voor zorgen dat onze VIP's en ons publiek een mooi onderkomen hebben. Dit jaar zullen we alvast een voorschot nemen op het aan ons toegekende WK Cyclocross, wat in 2014 door ons zal worden georganiseerd', aldus voorzitter Jan Prop namen het organisatiecomité.

Dubbeldecker VIP-tent
'Dit jaar willen we uit gaan pakken met onze verdiepingsvloer, welke uit te voeren is als VIP Deck, maar ook als dubbeldecker en trippledecker, eventueel met zwevend terras. In Hoogerheide zal de VIP-tent dit jaar als dubbeldecker uitgevoerd worden, voor een uniek zicht op het evenement', besluit Louis Havermans namens BHV Expo Groep

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!