Back Back Nieuws

Govani managing director bij Asentus

18 april 2008
Asentus, internationale organisator van evenementen en trainingen, en leverancier van marketingdiensten, heeft Khatija S. Govani (36) benoemd tot managing director Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Daarnaast is Govani aandeelhouder en partner van Asentus Europe BV.

Als managing director EMEA blijft Govani verantwoordelijk voor de algehele groei en het succes van de activiteiten van Asentus in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In haar nieuwe functie zal Govani zich daarnaast richten op financieel management, sales & marketing, en marktontwikkeling. Daarbij wil ze de uitwisseling van ideeën, informatie en ervaringen in de verschillende markten op deze drie continenten verder uitbouwen.

Khatija Govani heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van klantenservice en het ontwikkelen van nieuwe markten. Ze heeft meer dan elf jaar functies bekleed op het gebied van marketing en het partnerkanaal, waarbij ze de laatste zes jaar werkzaam was bij Asentus. Voordat Govani managing director EMEA werd, was zij director of operations bij Asentus. In deze functie hield zij zich eveneens bezig met marketing en het partnerkanaal.

Govani: "Ik beschouw het als mijn persoonlijke missie dat we ons als team houden aan de fundamenten van onze bedrijfsethiek: empowerment, vertrouwen en respect. Deze waarden zijn ingebakken in het team. We geloven sterk dat deze waarden de manier en het medium zijn om uit te groeien tot een duurzame en levensvatbare organisatie."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!