Back Back Nieuws

Gouden Green Key voor Kapellerput in Heeze

15 juli 2009
Tijdens de themadag: ‘Duurzaamheid, wie durft’ ontvingen Rik Hüsken en Jeu Bressers van Kapellerput Conferentiehotel uit handen van Erik van Dijk van de stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK) het Green Key certificaat in de hoogste categorie: Gouden Green Key is het internationale keurmerk voor ondernemers in de toeristisch recreatieve sector die milieuverantwoord ondernemen.

Een Green Key wordt verkregen als ondernemers voldoen aan criteria ten aanzien van energiebesparing, reductie van afvalstromen, intern milieumanagement. Kapellerput heeft gekozen voor Green Key omdat dit goed past in haar bedrijfsfilosofie. Het conferentiehotel heeft al veel maatregelen doorgevoerd op het gebied van duurzaamheid en wil dit ook uitdragen naar haar gasten. Zo staan er onder andere in het restaurant biologische en streekproducten op de kaart, wordt in het hele conferentiehotel gebruik gemaakt van groene stroom en vormen medewerkers van de diverse afdelingen samen het Green Team.

Om de gouden Green Key te vieren is er momenteel een expositie in het hotel waarbij het hergebruik van spullen centraal staat. In samenwerking met Studio Hergebruik uit Rotterdam is er werk te zien van kunstenaars en vormgevers die zich op enigerlei wijze toeleggen op hergebruik of recycling van materialen, beelden of concepten.Gasten van het conferentiehotel kunnen de hele zomer nog de expositie bewonderen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!