Back Back Nieuws

Gospel Concert in Gouda gaat voor herhaling

23 december 2014
De St. Jan in Gouda was vrijdag 19 december met meer dan 650 bezoekers uitverkocht. De gasten werden welkom geheten door de charmante hostesses van Pink Rebel. Glühwein & vuurkorven bij de entree. Een trotse organisator Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen heten de gasten welkom. Burgemeester Schoenmaker van Gouda benadrukte het bijzondere initiatief in een overvolle decembermaand in Gouda, waarin dit muzikale evenement zo prachtig past.

Bezieling, passie en een goed doel
Het koor speelde een gevarieerd repertoire van bekende en minder bekende nummers maar allen met dezelfde bezieling en passie. Russisch Dirigent Vladimir Pairel nam het publiek mee in zijn bezieling. De pauze was een goed moment om even bij te praten en te netwerken voor de zakelijke relaties. Na de pauze volgde een emotionele oproep om gezamenlijk te doneren voor Stichting Stop Hersentumoren. 5% van de opbrengst van het concert werd afgedragen vanuit de organisatie. Met behulp van sponsoren en een collecte is er een totaal bedrag bijeengebracht  van € 3.095,- voor Stichting Stop Hersentumoren, welke werd overhandigd aan Dr. Arnaud Vincent van Erasmus MC.

2015
Het werd een avond vol warmte, saamhorigheid, emotie en blijdschap, allemaal ingrediënten die garant staan voor een geslaagde 1e editie. Er wordt al gekeken naar nieuwe data in 2015, waarbij gedacht wordt aan een avond voor zakelijke relaties / sponsoren en een avond voor het publiek.

Foto: Oscar van Wijk

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!