Gooi Meetings: Het Gooi als eventdestinatie Gooi Meetings: Het Gooi als eventdestinatie
Back Back Nieuws

Gooi Meetings: Het Gooi als eventdestinatie

24 augustus 2020

Gooise eventlocaties slaan de handen ineen om bedrijven te inspireren om voor hun zakelijke events, groot en klein, naar het Gooi te komen. Want het Gooi is uniek, betaalbaar, heeft een creatieve vibe en ligt centraal in Nederland. Niet eerder is in het Gooi zo actief de samenwerking gezocht onder eventlocaties. Donderdag 20 augustus lanceerden 11 Gooise eventlocaties samen met Hilversum Marketing, de citymarketingorganisatie van Hilversum, het platform Gooi Meetings bij Singer Laren

Het Gooi verrast

De 11 Gooise eventlocaties, powered by Hilversum Marketing, bundelen hun krachten om het Gooi als eventdestinatie in de markt te zetten. Het nieuwe platform Gooi Meetings inspireert bedrijven om hun zakelijke meetings, events of congressen in het Gooi te boeken. Want het Gooi heeft zoveel te bieden: creatieve bedrijvigheid, verrassende en betaalbare locaties, prachtige natuur en een centrale ligging in Nederland. Een groot voordeel voor bedrijven met een landelijke dekking, nu veel professionals lange afstanden in het openbaar vervoer willen beperken. Let's meet! 

Versterken lokaal ecosysteem

Met dit platform en een marketingcommunicatiecampagne willen de samenwerkingspartners ook Gooise bedrijven oproepen om het lokale ecosysteem te versterken. Zo enthousiasmeren ze Gooise organisaties en professionals om hun events dicht bij huis te boeken. Support your locals gaat niet alleen om de bakker en slager om de hoek. Het gaat om het versterken van lokale (creatieve) bedrijvigheid in brede zin. Waarom teambuilding doen op de Veluwe, terwijl het Gooi zijn eigen prachtige natuur heeft? Voor een bijzonder zakendiner hoef je echt niet naar Amsterdam. En voor een congres kun je in het Gooi ook goed terecht. Gooi Meetings heeft een verrassende diversiteit aan venues. Voor ieder wat wils. 

Creatieve vibe

Het merk Gooi Meetings staat met zijn fluorgroene kleur, dynamische vormen en rauwe fotografie voor de vibe die zo typerend is voor Gooise eventlocaties: verrassend, creatief en uniek. Van weergaloze architectuur, prachtige vergezichten, medialocaties tot culturele hoogstandjes. En dat omgeven door bos, hei en water. In het Gooi weten ze het. Nu de rest van Nederland nog.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!