Goodiebags.nl helpt een handje bij Super Mario Movie premièreGoodiebags.nl helpt een handje bij Super Mario Movie première
Back Back Nieuws

Goodiebags.nl helpt een handje bij Super Mario Movie première

06 april 2023

Dinsdag 4 april vond in Kinepolis Cinema Leidschendam de officiële Nederlandse première plaats van Super MARIO BROS, the Movie. De eerste grote bioscoopfilm over de twee broers Mario & Luigi, bekend van het legendarische Nintendo computerspel Super Mario Bros, neemt de kijkers mee op een geweldig avontuur met alle bekende karakters uit de film. ‘Een lust voor het oog!’, zeiden veel bezoekers na afloop van de film. Alle elementen van de game vind je terug in de film, zowel in beeld als geluid (ook het iconische deuntje). 

Kijken en snacken

Goodiebags.nl had de eer om de goodiebags op deze feestelijke avond te verzorgen. Deze zat tot de nok toe gevuld met heerlijke snacks. De goodiebags waren voor aanvang op de stoelen geplaatst, zodat gasten tijdens het kijken van de film konden genieten van de inhoud.

McDonalds en meer

Naast heerlijke koekjes van Oreo, wijngums van Red Band en chips van Cheeto’s, hadden de échte doorgewinterde fans van Mario vooral oog voor de speciale Super Mario PEZ snoepjes: twee klassiekers in één! Ook McDonald’s deed een duit in het zakje met een Happy Meal gift Super Mario edition. Het was een gezellige avond in de bioscoop, gevestigd in de Westfield Mall. De volgende ochtend verschenen foto’s op social media, waarop kinderen hun Super Mario goodiebag-rugzak als nieuwe schooltas in gebruik hadden genomen. 

Goodiebags.nl is onderdeel van Buro Sambal en is gespecialiseerd in het verzorgen van goodiebags op maat voor elk soort evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!