Goocheltop strijkt neer in Stadsschouwburg VelsenGoocheltop strijkt neer in Stadsschouwburg Velsen
Back Back Nieuws

Goocheltop strijkt neer in Stadsschouwburg Velsen

24 januari 2020

Op 26 januari zal de TOP van goochelend Nederland in Stadsschouwburg Velsen neerstrijken om een unieke magische middag te verzorgen. Een 20-tal goochelaars, illusionisten en magische entertainers van het hoogste niveau, zullen de bezoekers trakteren op een middag vol verwondering en verbazing.

Magie en illusie

De middag wordt georganiseerd door Dutch Magic BV. hét boekingsbureau als het om de beste magic entertainers van Nederland gaat. Vanaf het moment dat de gasten binnenkomen in de foyer van het theater, zullen zij zich wanen in de wondere wereld van magie en illusie. Goochelaars die rondlopen om u sportief bij de neus te nemen, ballonkunstenaars die de meest uiteenlopende creaties van ballonnen maken, interactief kindervermaak in een centrale setting, croupiers die trucs uithalen tijdens een spelletje casino, kappers die een nieuwe look toveren en nog veel andere magische verrassingen.

Kampioenen

Vervolgens zal er een zaalprogramma worden gepresenteerd waar menig TV-programma een puntje aan kan zuigen. Zo zullen onder andere Nederlands Kampioenen, de Europees Kampioen, finalisten en halve finalisten uit Holland’s Got Talent, Britain’s Got Talent en ‘de nieuwe Uri Geller’ acte de présence geven. Maar ook illusionisten die over de hele wereld mee touren met ‘The Illusionists’ en nieuw aanstormend toptalent.

Dromen met uw ogen open 

Alle facetten uit de goochelkunst, zoals table-magic, mentalisme, comedy, illusionisme, salonmagie, manipulatie, kindergoochelen, balloonart en magic with a different touch zullen hier te beleven zijn. Zoals ambassadeur van Dutch Magic Hans Klok zegt; Dromen met uw ogen open.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!