Back Back Nieuws

Golftoernooi KLM Open van start

22 augustus 2007
Morgen is het zo ver; dan start het KLM Open. Van 23 tot en met 26 augustus golfen 150 van de beste spelers van Europa tijdens het KLM Open op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort. Aanwezigen kunnen niet alleen genieten van wereldklasse golf, ze kunnen ook zelf een balletje slaan. Bijvoorbeeld op twee ProTee golfsimulators. Voor kinderen is er een te vinden in ABN AMRO Kids City. Volwassenen kunnen terecht bij de stand van de Flying Blue Golf Club, een nieuw online initiatief van Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van Air France en KLM, gericht op reizende golfers.

Golfers zijn over het algemeen mensen die zakelijk en privé veel reizen. KLM profileert zich dan ook al jaren onder deze doelgroep met het KLM Open. Daar is in augustus 2006 de Flying Blue Golf Club bij gekomen. Een online community waar golfers vanuit de hele wereld elkaar kunnen ontmoeten, informatie kunnen uitwisselen en kunnen profiteren van aantrekkelijke voordelen. Om de club meer bekendheid te geven, is tijdens het KLM Open in samenwerking met partner Zone International, het eerste internationale golfmerk van Nederlandse herkomst, een stand ingericht met een ProTee golfsimulator.

José Visser van Flying Blue: "De FB Golf Club is een logische stap, omdat uit onderzoek blijkt dat een heel groot deel van de Flying Blue-leden over de hele wereld fervent golfer is."

Dennis van Drie, directeur van ProTee United: "Uiteraard zijn we trots dat we tijdens de KLM Open zowel ABN AMRO als de nieuwe Flying Blue Golf Club van een golfsimulator mogen voorzien. Onze golfsimulators garanderen een levensechte ervaring. Op de simulators kan met het golfmateriaal van ZONE een gedigitaliseerde versie van hole 17 en 18 van de Kennemer G&CC gespeeld worden. We zijn er dan ook van overtuigd dat beide simulators veel bekijks zullen hebben tijdens het KLM Open."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!