Back Back Nieuws

Golfen met passie

24 september 2008
Meer dan 3.500 gasten van Van Lanschot en haar business partners genoten recent van topgolf, golftips, amusement, modeshows en charity sales. De rode draad door het evenement was passie, wat tot uiting kwam in de diverse gecreëerde werelden in het tented village: living in luxury, beauty en golf.

"Van Lanschot Bankiers streeft elke editie weer naar vernieuwing van haar golfevenement. Ook dit jaar werd de opzet en lay-out van het tented village op Golfclub Dorhout Mees in Biddinghuizen geheel gewijzigd. Twee Ocean’s, het nieuwste tenttype van Neptunus, werden aaneengeschakeld geplaatst en zorgden daarbij voor een vernieuwende, exclusieve uitstraling," zo meldt Gineke Wilms van Neptunus.

Neptunus leverde het project turn-key op, gebruiksklaar en voorzien van stroom, klimaatbeheersing, tapijt, toilet- en watervoorziening. Hierbij werd veel aandacht besteed aan de afwerking; technische toebehoren werden letterlijk ‘in’ het tented village weggewerkt, zodat deze vanaf de buitenzijde onzichtbaar waren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!