Golden Tulip zet zorgmedewerkers opnieuw in het zonnetjeGolden Tulip zet zorgmedewerkers opnieuw in het zonnetje
Back Back Nieuws

Golden Tulip zet zorgmedewerkers opnieuw in het zonnetje

16 maart 2021

Dat de zorg- en welzijnsorganisaties onmisbaar zijn, is het afgelopen jaar beslist gebleken. Daarom vraagt Golden Tulip voor het tweede opeenvolgende jaar extra aandacht voor de zorg. Van 22 t/m 27 maart is er de nationale ‘ontdek de zorg week’. Speciaal deze week worden mensen gewezen op werken in zorg om zodoende aan nieuwe zij-instromers te komen. Speciaal voor alle zorgmedewerkers verloot Golden Tulip 10 gratis overnachtingen inclusief ontbijt bij een van de Golden Tulip of Tulip Inn hotels in Nederland en België.

'Geen zorgen voor morgen'

Naast de gratis overnachtingen die Golden Tulip verloot, genieten de zorgmedewerkers in de maanden maart en april tevens van speciale tarieven voor een overnachting bij een van de Golden Tulip en Tulip Inn Hotels. De hotelketen biedt de mogelijkheid voor het hardwerkende zorgpersoneel om er even tussen uit te gaan en heerlijk tot rust te komen. Voor een duidelijk overzicht van de actie is een speciale webpagina ontwikkeld: www.geenzorgenvoormorgen.nu. Deze actie is geldig t/m 30 april 2021 en geldt alleen voor mensen die kunnen aantonen dat ze in de zorg werkzaam zijn, bijvoorbeeld door het tonen van een werknemerspas. Reserveringen kunnen telefonisch en direct met het hotel worden gemaakt.

Waardering voor de zorg!

Als blijk van waardering voor de zorg verloot Golden Tulip ook dit jaar weer 10 gratis overnachtingen voor 2 personen inclusief ontbijt aan de meest gewaardeerde zorgcollega. Zorgmedewerkers kunnen niet alleen bestaande, maar ook nieuwe collega’s opgeven voor deze speciale actie. Hiermee wil Golden Tulip nog eens extra aandacht vestigen op de 'ontdek de zorgweek', waarin mensen worden gewezen op werken in de zorg om zodoende aan nieuwe zij-instromers te komen. Opgeven kan via de geen zorgen voor morgen webpagina. De winnaars worden bekend gemaakt op 6 mei 2021.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!