Back Back Nieuws

Golden Tulip lijft Apollo Hotel Amsterdam in

25 september 2006
Golden Tulip heeft het Apollo Hotel Amsterdam ingelijfd. Het hotel voegt zich bij Golden Tulip op basis van een lange termijn franchise-overeenkomst. Het hotel, voorheen behorend tot de Meridien Group, is eigendom van een groep investeerders en zal geëxploiteerd worden door European Hotel Management.

Hans Kennedie, president & c.e.o. van Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts reageert "Wij zijn zeer verheugd dat we Golden Tulip Apollo Amsterdam in ons portfolio kunnen verwelkomen. Het hotel heeft een uitstekende naam onder reisagenten en internationaal vermogende reizigers. Deze toevoeging versterkt de positie van Golden Tulip in één van Europa's belangrijkste hotelmarkten."

Bas Tolmeijer, managing director van European Hotel Management voegt toe: "We hebben in Golden Tulip, met een Amsterdamse geschiedenis van bijna 45 jaar, de juiste franchisepartner gevonden. Het is een sterk merk met een goede reputatie. We gaan deze overeenkomst aan met het volle vertrouwen dat Golden Tulip erin zal slagen het Golden Tulip Apollo Amsterdam juist te positioneren in deze competitieve markt."

Unieke locatie
Golden Tulip Apollo Amsterdam ligt dicht bij het business district De Zuidas en op loopafstand van de RAI, het World Trade Centre, het Museumplein en de hoogwaardige winkelgebieden van Amsterdam. Het hotel beschikt over een grote verscheidenheid van vergaderfaciliteiten, een fitnessruimte, twee terrassen aan het water, een lounge bar en een restaurant met uitzicht op de Amsterdamse grachten. Vliegveld Schiphol ligt op 15 kilometer afstand.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!