Back Back Nieuws

Golden Tulip L'Escaut en Tulip Inn Leiden Centre benoemd tot Hotels of the Year 2014

04 november 2014
Louvre Hotels Group kondigde trots aan dat Golden Tulip L’Escaut in Terneuzen is gekozen tot Golden Tulip Hotel of the Year 2014 in de regio Noord-Europa. Ook werd bekend gemaakt dat Tulip Inn Leiden Centre Tulip Inn Hotel of the Year 2014 is geworden. De awards werden persoonlijk overhandigd aan de General Managers van de hotels door Michael Spetter, Managing Director bij Louvre Hotels Group Benelux. De winnaars zijn dit jaar opnieuw bepaald op basis van de resultaten uit Golden Tulip’s Quality Assurance programma.

Gastvrijheid, merkbeleving, hygiëne
Het jaarlijkse Quality Assurance programma van Golden Tulip wordt uitgevoerd door het in Londen gevestigde onafhankelijke BDRC (Business Development Research Consultants). De inspectie bestaat uit een zogenaamd ‘Mystery Guest’ verblijf waarbij uitvoerig gecontroleerd wordt op aspecten als hygiëne, gastvrijheid, merkbeleving en milieubewust werken. Golden Tulip L’Escaut en Tulip Inn Leiden Centre behaalden de hoogste gemiddelde score in de regio Noord-Europa. Volgens Michael Spetter, Managing Director van Louvre Hotels Group Benelux hebben Golden Tulip L’Escaut en Tulip Inn Leiden Centre keihard gewerkt en hebben zij deze awards meer dan verdiend.

Hard voor geknokt
Annemarie Roffel, General Manager van Golden Tulip L’Escaut, was blij verrast met de award: ‘We hebben tien jaar geleden ook al gewonnen en de laatste jaren veel geïnvesteerd in verbeteringen aan ons hotel, zowel in de inrichting als in onze mensen. De hotelmarkt in Terneuzen trekt inmiddels ook goed aan, we mogen ook steeds meer toeristische gasten verwelkomen die onze locatie een mooie uitvalsbasis vinden om Zeeuws-Vlaanderen te ontdekken. Als we ieder decennium zo in de bloemen worden gezet dan glimmen we van trots.’

General Manager Dennis Tuin van Tulip Inn Leiden Centre was ook zeer verheugd met de award die hij mocht ontvangen van Michael Spetter. ‘De laatste maanden heeft ons restaurant een complete facelift ondergaan en is uitgebreid met de aanbouw van een complete serre. Naast deze ruimtes zijn ook de hotelkamers gerenoveerd. Hierbij is het ontwerp vooral gebaseerd op wensen en adviezen van de gasten. Het is leuk om te zien dat ook onze collega’s dit initiatief waarderen.’

Golden Tulip L’Escaut liet respectievelijk Golden Tulip Keyser Breda op de tweede plaats en Golden Tulip Jagershorst op de derde plaats achter zich. Tulip Inn Rotterdam (2) en Tulip Inn Bergen op Zoom (3), de winnaar van vorig jaar, zagen toe hoe Tulip Inn Leiden Centre er met de eerste prijs vandoor ging.

De awards werden uitgereikt tijdens de jaarlijkse bijeenkomst voor alle hotelmanagers uit de Benelux waar de plannen voor het komend jaar worden toegelicht. De jaarlijkse uitreiking vond dit jaar plaats in het Golden Tulip Hotel West Ende in Helmond.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!