Back Back Nieuws

Golden Tulip Jagershorst voor zakelijk verblijf

29 oktober 2007
Golden Tulip Jagershorst dat eind september geopend is, is volgens eigen zeggen de ideale uitvalsbasis voor zakelijk verblijf. Het hotel is gelegen in het Leenderbos te Leende.

Het hotel met 89 luxe kamers en suites beschikt over een binnenzwembad, sauna, wellness center en beautysalon. Golden Tulip Jagershorst is een ideale locatie voor het houden van vergaderingen, cursussen en allerlei groepsevenementen. Het hotel beschikt over zeven zalen met en afmeting van 50 tot 450 m2, met een maximale capaciteit van 500 personen. Zij zijn tevens sfeervol uitgerust voor feestelijke ontvangsten. Verder beschikken de zalen over diverse faciliteiten zoals airconditioning, centrale geluidinstallatie, diverse lichtschakelingen en draadloos internet.

Golden Tulip Jagershorst verzorgt de meest verschillende vergaderactiviteiten, zowel voor grote als kleine groepen. Met de ruime Business Lounge voor koffiepauzes en een persoonlijke begeleiding meent de locatie zich te onderscheiden van zijn concurrenten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!