Back Back Nieuws

Golden Tulip Jagershorst en Tulip Inn Eindhoven Airport zijn hotels van het jaar

30 november 2015
Louvre Hotels Group kondigde afgelopen vrijdag aan dat twee Brabantse hotels zijn verkozen tot Hotels of the Year 2015. Golden Tulip Jagershorst in Leende is gekozen tot Golden Tulip Hotel of the Year 2015 in de regio Noord-Europa. Het nabij gelegen Tulip Inn Eindhoven Airport mocht de titel Tulip Inn Hotel of the Year 2015 in ontvangst nemen. De prestigieuze awards werden persoonlijk overhandigd aan de General Managers van de hotels door Michael Spetter, Managing Director bij Louvre Hotels Group Benelux. Ook dit jaar zijn de winnaars bepaald op basis van de resultaten uit Golden Tulip's Quality Assurance programma. 
 
Het jaarlijkse Quality Assurance programma van Golden Tulip wordt uitgevoerd door het in Londen gevestigde onafhankelijke BDRC (Business Development Research Consultants). De inspectie bestaat uit een zogenaamd ‘Mystery Guest' verblijf waarbij uitvoerig gecontroleerd wordt op aspecten als hygiëne, gastvrijheid, merkbeleving en milieubewust werken. Golden Tulip Jagershorst en Tulip Inn Eindhoven Airport behaalden beide de hoogste gemiddelde score in de regio Noord-Europa.
 
Eervolle benoeming
Voor Golden Tulip Jagershorst is de titel Hotel of the Year niet geheel onbekend. In 2013 mocht het hotel de eervolle benoeming ook al in ontvangst nemen. 'Golden Tulip Jagershorst presteert al jaren op een constant, hoog niveau. De scores in de reviews van gasten laten dit ook zien', aldus Michael Spetter, Managing Director van Louvre Hotels Group Benelux. Dennis Vliegen, General Manager van Golden Tulip Jagershorst was blij verrast dat hij de award opnieuw in ontvangst mocht nemen: 'Na vorig jaar als derde te zijn geëindigd is dit opnieuw een mooie opsteker en waardering voor ons werk. Ons geheim zit hem denk ik in ons goede team. Onze medewerkers zijn continu bezig met- en voor de gast. Het hotel zelf is goed, maar onze mensen maken het verschil.'
 
Aandacht staat centraal
Tulip Inn Eindhoven Airport mocht de award voor het eerst in ontvangst nemen. 'Dit hotel is ruim twee jaar geleden geopend. Wat een knappe prestatie om in zo'n korte tijd zo'n hoog niveau te behalen!', aldus Michael Spetter. 'Ook bij ons zit het succesgeheim in ons goede team. Het is keihard werken maar wij motiveren onze medewerkers om altijd te blijven lachen. De uitdaging ligt bij ons in de veiligheid bewaken van iedere gast die bij ons verblijft, discretie is daarbij heel belangrijk. Het is bij ons veel hectischer dan in een stadhotel. Onze gasten verblijven gemiddeld maar 5 uur in ons hotel en dat is dan ook nog inclusief slapen. In die 5 uur tijd moet je dus alles goed doen, aandacht is dus zeer belangrijk', aldus Anjo Alders, General Manager van Tulip Inn Eindhoven Airport. 
 
Golden Tulip Jagershorst liet respectievelijk Golden Tulip Leiden Centre op de tweede plaats en Golden Tulip Parkstad Zuid-Limburg op de derde plaats achter zich. Tulip Inn Antwerpen (2) en Tulip Inn Meerkerk (3), zagen toe hoe Tulip Inn Eindhoven Airport er met de eerste prijs vandoor ging.
 
Weert
De awards werden uitgereikt tijdens de jaarlijkse bijeenkomst voor alle hotelmanagers uit de Benelux waar de plannen voor het komend jaar worden toegelicht. De jaarlijkse uitreiking vond dit jaar plaats in het Golden Tulip Weert.
 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!