Back Back Nieuws

Golden Tulip introduceert Flavours

19 juni 2006


Golden Tulip Hospitality introduceert FLAVOURS, een loyaliteitsprogramma dat de regelmatige gast van Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts beloont met punten voor overnachtingen en speciale gratis extra's tijdens het verblijf. Het programma is ontworpen om de verwachting van de gast te overtreffen en de gasttevredenheid te doen stijgen. Elke gast die verblijft in een Golden Tulip Hotel, Tulip Inn of Golden Tulip Resort, Grand Pacific Suite of Resort en Pacific International Suite, Appartement of Resort kan zich ter plaatse registreren als Flavours lid. Ook kan de gast zich on-line aanmelden op http://www.flavours-benefits.com/.

Flavours biedt 3 niveaus van lidmaatschap: Advanced, Silver en Gold. Het Advanced en Silver lidmaatschap wordt beloond met 4 punten per uitgegeven Euro (op basis van de reserveringswaarde); Gold leden ontvangen zelfs 6 punten (andere valuta worden omgerekend naar Euro). Hoe hoger het lidmaatschapsniveau, hoe meer extra voordelen tijdens het verblijf.

Nieuwe Flavours leden ontvangen 100 punten extra bij een volgend verblijf voor 30 september 2006 in een van de hotels wereldwijd. Daarnaast maken alle leden die voor 30 september 2006 tegen de geldige prijzen in een van de participerende hotels hebben verbleven kans op een van de 20 bonusprijzen, variërend van 5000 tot maar liefst 25000 punten.

Het programma biedt de gast de volgende aantrekkelijke voordelen:

- Gratis overnachtingen bij Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts, Grand Pacific Suites & Apartments en Pacific International Suites, Apartments & Resorts.
- Geniet van vele extra voordelen tijdens het verblijf zoals voorrang op de wachtlijst, een upgrade, vroege check-in en late check-out.
- De mogelijkheid om Flavours punten om te wisselen naar frequent flyer miles van de programma's van participerende luchtvaartmaatschappijen.
- Spaar punten voor leuke cadeaus of doneer ze aan het goede doel via de Flavours webshop (beschikbaar vanaf 01/07/2006).

Hans Kennedie, President & C.E.O van Golden Tulip Hospitality laat weten dat Golden Tulip wordt gewaardeerd om zijn hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijs: 'Nu, meer dan ooit, zoeken gasten de beste accommodatie tegen de best beschikbare prijs. Flavours geeft een meer- waarde aan het verblijf van de gast, door hen te belonen met die extra service en voordelen welke zij het meest waarderen.'


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!