Golden Tulip Hotel Central zet zorgmedewerkers in het zonnetjeGolden Tulip Hotel Central zet zorgmedewerkers in het zonnetje
Back Back Nieuws

Golden Tulip Hotel Central zet zorgmedewerkers in het zonnetje

13 mei 2020

Golden Tulip Hotel Central zet een stapje extra voor de zorgmedewerkers en vrijwilligers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Als blijk van waardering voor hun harde werk en tomeloze inzet gaven zij afgelopen donderdag 5500 vouchers weg die goed zijn voor 2 kopjes koffie of thee met heerlijke eigengebakken koekjes in Brasserie Cé.

Loterij

Afgelopen dinsdag deden Golden Tulip Hotel Central en haar collega’s in het land daar nog een schepje bovenop en gaven ze middels een loterij 11 overnachtingen weg inclusief ontbijt, een in ieder Golden Tulip Hotel in Nederland.

Dag van de zorg

12 mei was het de dag van de zorg en daarom zette Golden Tulip Hotel Central de medewerkers en vrijwilligers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis graag in het zonnetje. Via een webinar heeft Karin Rademaker, directeur van Golden Tulip Hotel Central, de 11 overnachtingen verloot. Deze webinar was niet alleen opgezet voor de loterij, maar er vonden nog meer activiteiten plaats. Zo kwamen er verschillende filmpjes voorbij om iedereen een hart onder de riem te steken en was er een speciaal optreden van niemand minder dan Trijntje Oosterhuis.

Tot rust komen

‘De zorg heeft het zwaar te voortduren, het is nu onze beurt om eens voor hen te zorgen. Hiermee willen we ze de rust gunnen die ze verdienen. In elk hotel staat de befaamde Golden Tulip fiets voor ze klaar, waarmee ze de natuur in de omgeving kunnen verkennen en echt even tot rust kunnen komen’,aldus Karin Rademaker, directeur van Golden Tulip Hotel Central.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!