Golden Tulip Hotel Central wint Travellers’ Choice AwardGolden Tulip Hotel Central wint Travellers’ Choice Award
Back Back Locaties

Golden Tulip Hotel Central wint Travellers’ Choice Award

20 augustus 2020

Golden Tulip Hotel Central is door de bezoekers van reiswebsite Tripadvisor gewaardeerd als een Travellers’Choice winner. Deze award is een initiatief van Tripadvisor die jaarlijks de consument laat bepalen van wie zij vinden dat deze behoren in de top 10 van de hotels wereldwijd, gebaseerd op beoordelingen, feedback en cijferwaardering.

Volgens Karin Rademaker, directeur van Golden Tulip Hotel Central: 'Dagelijks ontvangen wij feedback van onze gasten en reizigers van overal ter wereld. Het is altijd erg fijn om feedback van onze gasten te ontvangen zodat we waar nodig onze producten en/of service naar een nog hoger niveau kunnen brengen. Ons ''beste beentje voor'' wordt door onze gasten gewaardeerd met deze Travellers' Choice Winner award. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee en trots op!'

Over Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central in ’s-Hertogenbosch is een vier-sterren hotel met in totaal 125 kamers en een luxe penthouse. Het hotel kent een rijke geschiedenis en een markante familiehistorie. Een bron van Bourgondische gastvrijheid en bruisend middelpunt van activiteiten in een entourage op hoogwaardig, internationaal niveau.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!