Back Back Nieuws

Golden Tulip Hotel Central viert 110-jarig jubileum

08 januari 2015
Golden Tulip Hotel Central viert dit jaar haar 110-jarig bestaan. In dit jubileumjaar organiseert het hotel verschillende feestelijke activiteiten voor haar gasten. Karin Rademaker voert het directeurschap van Golden Tulip Hotel Central samen met haar 91-jarige vader Tonny Rademaker: ‘We zijn er erg trots op dat we dit jubileum samen mee mogen maken. Zoveel anderen doen ons dat niet na.’

Activiteiten
Voor Golden Tulip Hotel Central zal het nieuwe jaar veelal in het teken staan van dit bijzondere jubileum. Het jubileumjaar 2015 is afgelopen vrijdag 2 januari ingeluid met een jazz borrel, aangekleed met live muziek, hapjes en uiteraard Champagne. ‘De jazz borrel was een mooie aftrap van ons jubileum. Gedurende het jaar zullen wij diverse activiteiten organiseren om deze mijlpaal te vieren. Zo zijn we nu aan het brainstormen over een leuke activiteit tijdens carnaval. Maar gedurende het jaar zullen we ook meerdere acties uitvoeren. Zo zullen we half januari een speciale wens laten uitkomen in samenwerking met Make-a-Wish Nederland. Iedereen kan onze activiteiten rondom het jubileum volgen via onze Facebookpagina en de nieuwsbrief’, aldus Karin Rademaker.

Make-a-Wish Nederland
Golden Tulip kondigde eerder deze maand hun samenwerking aan met Make-a-Wish Nederland. Vanaf 2015 zal Golden Tulip bijdragen aan de realisatie van de liefste wensen van kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte. Golden Tulip Hotel Central heeft de primeur. Zij zijn het eerste hotel dat half januari een bijdrage levert om de wens van een kind met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan.  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!