Golden Tulip Hotel Central genomineerd als beste vergaderlocatie van het jaarGolden Tulip Hotel Central genomineerd als beste vergaderlocatie van het jaar
Back Back Nieuws

Golden Tulip Hotel Central genomineerd als beste vergaderlocatie van het jaar

20 januari 2021

Het toonaangevende Meetings Platform heeft ook in dit moeilijke jaar voor de Horeca de finalisten bekend gemaakt van beste vergaderlocatie van het jaar. Sinds deze week staat Golden Tulip Hotel Central in ’s-Hertogenbosch op de shortlist van de nominaties.  De MEETINGS AWARDS worden sinds 2006 uitgereikt aan de beste MICE-bedrijven en locaties. Bij de awards geldt: iedere stem telt. Iedereen mag een stem uitbrengen. De notaris controleert dit en geeft voor de uitreiking een verklaring en akte af.

Golden Tulip Hotel Central genomineerd voor award 

Golden Tulip Hotel Central heeft in 2020 nog extra maatregelen getroffen om het buiten de deur vergaderen mogelijk te houden en zo bedrijven de gelegenheid te geven om noodzakelijke bijeenkomsten te organiseren. Vanaf het voorjaar was er de gelegenheid om een privé vergaderzaal van 28 tot 43 vierkante meter te huren zonder afleiding, met Wifi en een interactief scherm.

Stemmen kan via deze link.

Over Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central in ’s-Hertogenbosch is een vier-sterren hotel met in totaal 125 kamers en een luxe penthouse. Het hotel kent een rijke geschiedenis en een markante familiehistorie. Een bron van Bourgondische gastvrijheid en bruisend middelpunt van activiteiten in een entourage op hoogwaardig, internationaal niveau. Het verhaal van een bijzondere dynastie van hoteliers in een bijzonder pand. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!