Golden Tulip Hotel Central beloont loyale werknemerGolden Tulip Hotel Central beloont loyale werknemer
Back Back Nieuws

Golden Tulip Hotel Central beloont loyale werknemer

12 juli 2019

Karin Rademaker, directeur van Golden Tulip Hotel Central, heeft de oorkonde van Koninklijke Horeca Nederland uitgereikt aan Nito Paesch. Hij is al 40 jaar bij het hotel in dienst. Bovendien ontving Nito een Gouden speld voor zijn trouwe dienstverband.

Karin Rademaker vindt het belangrijk om loyale werknemers te belonen: 'Nito zet zich 100% in voor het wel en wee van Central, op een professionele wijze en staat altijd zijn mannetje. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid om de jongere generatie alle kneepjes van het horeca vak te leren. Zowel gasten als collega’s komen bij hem niets te kort, een echte gangmaker met een positieve arbeids- en levensinstelling. Of zoals Nito zelf altijd zegt ‘The show must go on’. Wij geven hem vanuit Golden Tulip Hotel Central een mooi geldbedrag cadeau, als dank voor zijn trouwe jaren bij ons. Hij is een voorbeeld voor anderen.'

Over Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central in ’s-Hertogenbosch is een vier-sterren hotel met in totaal 125 kamers en een luxe penthouse. Het hotel kent een rijke geschiedenis en een markante familiehistorie. Een bron van Bourgondische gastvrijheid en bruisend middelpunt van activiteiten in een entourage op hoogwaardig, internationaal niveau. Het verhaal van een bijzondere dynastie van hoteliers in een bijzonder pand. Beleef ‘s-Hertogenbosch in al zijn mooie facetten in en om Golden Tulip Hotel Central.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!