Back Back Nieuws

Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo start samenwerking met cosmeticamerk BABOR

23 januari 2014
Het Beauty Center van Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo heeft na een jarenlange samenwerking met Lancaster de overstap gemaakt naar het Duitse cosmeticamerk BABOR. Het Duitse cosmeticamerk is een echt ‘salonmerk’ met een zeer complete productlijn. De producten van BABOR worden gebruikt tijdens de verschillende behandelingen en helpen de gast tot rust te komen.

‘Omdat Lancaster heeft besloten al haar beautysalon activiteiten te staken zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe partner’ aldus Mireille Jaquard, hoofd van het Beauty Center. ‘BABOR is een echt ‘salonmerk’ met een uitgebreid productassortiment. Dit is voor ons zeer belangrijk omdat wij met behulp van deze producten al onze behandelingen kunnen verzorgen.’ Daarnaast is BABOR zeer bekend op de Duitse markt. ‘Dit is een positieve bijkomstigheid voor ons. De Duitse markt staat namelijk bekend als een op en top ‘Welness markt’. Aangezien de Duitse gast Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo al jaren goed weet te vinden lag de keuze voor BABOR in dat opzicht voor de hand’, aldus Jaquard.

Training
De salonmedewerkers hebben inmiddels een volledige training gehad door BABOR specialisten vanuit het opleidingscentrum in Aken. Het naleven en beleven van de BABOR methode zorgt ervoor dat elke behandeling niet alleen een bijzondere ervaring voor de gast is, maar is ook de basisvoorwaarde voor het bereiken van optimale effecten op de huid. Jaquard is zeer tevreden over het nieuwe merk: ‘Onze medewerkers zijn erg enthousiast over het gebruik van de producten. Om de service helemaal compleet te maken kunnen de gasten voortaan de producten via de speciale webshop bestellen’.

Open dag
Om belangstellenden kennis te laten maken met BABOR opent het Beauty Center op 22 maart aanstaande haar deuren voor een open dag. Geïnteresseerden kunnen dan vrijblijvend kennis komen maken met BABOR. De medewerkers van het Beauty Center geven die dag tekst en uitleg over de producten en gedurende de dag vinden er diverse demonstraties plaats.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!