Back Back Nieuws

Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo locatie voor drie voetbalclubs

08 juli 2014
Joost Ligthart is onlangs aangesteld als Directeur Horeca bij de Van den Tweel Groep. Hij is o.a. verantwoordelijk voor Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo en Golden Tulip Ampt van Nijkerk. Ligthart heeft de komende periode veel interessante activiteiten in de planning staan voor Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo. Zo overnachten drie grote voetbalclubs tijdens hun trainingskampen in het hotel en worden alle bedden vervangen door boxsprings. Daarnaast worden ook de dekbedden, kussens en het linnengoed vervangen.

‘Naast deze vernieuwing hebben we deze zomer ook nog andere activiteiten op het programma staan. Deze maand strijken er namelijk drie voetbalclubs in ons hotel neer tijdens hun trainingskampen. Wij zijn zeer trots dat wij de spelers en staf van Feyenoord en de Spaanse clubs Real Sociedad en Levante mogen ontvangen’, aldus Ligthart.

Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo wordt door de clubs en hun trainers voornamelijk gekozen vanwege de gastvrijheid en de goede faciliteiten. Daarnaast is het sportpark van F.C. Horst, waar het trainingskamp afgewerkt wordt, vlakbij gelegen. Van 8 tot en met 11 juli zal Feyenoord in Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo overnachten. Aansluitend bezoekt Real Sociedad, dat afgelopen jaar in de competitie op de zevende plaats is geëindigd, Ermelo van 16 tot en met 26 juli. Alfreð Finnbogason, topscorer van de Nederlandse Eredivisie en Antoine Griezmann, die tijdens dit WK voor het Franse team uit kwam, zijn enkele bekende namen van de indrukwekkende spelerslijst van dit Spaanse team. Real Sociedad speelt in die 10 dagen oefenwedstrijden tegen Ajax en Feyenoord. Ten slotte verblijft de Spaanse middenmoter Levante (tiende in de competitie) van 24 juli tot en met 2 augustus in het hotel. Keeper Keylor Navas vertegenwoordigde tijdens het WK in Brazilië zijn vaderland Costa Rica, o.a. in de kwartfinale tegen Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!