Back Back Nieuws

Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo eerste hotel met Uitgerust! label

12 december 2013
Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo heeft afgelopen week als eerste hotel in Nederland het Uitgerust! label ontvangen. Dit nieuwe label toont aan dat een bedrijf ook toegankelijk is voor minder mobiele gasten. De verwachting is dat er dit jaar nog één of twee labels uitgereikt worden aan andere Nederlandse hotels.

General Manager Marcel Glaser van Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo ontving het label uit handen van Rita Sax en Lies Verriet-Giesberts, initiatiefneemsters van Uitgerust!. 'Wij zijn heel trots om als eerste hotel dit label te ontvangen, het is een waardering voor de aanpassingen die wij hebben gedaan. Zo is onze receptie verlaagd en beschikken wij over kamers voor minder validen. Wij willen graag voldoen aan de behoeften van onze gasten, ook als zij minder mobiel zijn. Ook zij willen ongehinderd kunnen genieten van hun verblijf en wij doen er daarom alles aan om ons hotel zo toegankelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken', aldus Glaser.

Uitgerust!
Uitgerust! is een initiatief van Rita Sax en Lies Verriet-Giesberts en geeft bedrijven advies over hoe de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van de accommodaties verbeterd kan worden. Bedrijven kunnen Uitgerust! inschakelen om een adviesrapport op te stellen over de verbeteringen op het gebied van hulpmiddelen en materialen. Daarnaast kan Uitgerust! ook begeleiding geven bij de uitvoering van dit advies. Bedrijven die dit label ontvangen worden op de website van Uitgerust! vermeld en kunnen gevonden worden op een site waar potentiële gasten zoeken naar een geschikte locatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!