Back Back Nieuws

Golden Tulip Apple Park Maastricht speelt in op mobiliteitsvraag

31 juli 2011
De directie van het Golden Tulip Apple Park Maastricht speelt in op de veranderende mobiliteitsvraag van hotelgasten. Als verlengstuk van het groene ondernemen heeft Dirk Beljaarts, directeur van het hotel, afgelopen donderdag de eerste vier elektrische scooters in ontvangst genomen van Paul van Velzen, eigenaar van Scoobdo.

 

Geluidloze scooters

Met deze oplossing wordt door Scoobdo ingespeeld op een veranderende mobiliteitsvraag van hotelgasten. Geïnspireerd door ervaringen en gesprekken met Hoteliers heeft Paul van Velzen dit initiatief opgezet. Deze geluidloze scooters zonder uitlaatgassen zijn het nieuwste van het nieuwste op dit gebied en zijn op afstand niet van reguliere scooters te onderscheiden.

 

Groene oplossing

Dirk Beljaarts reageert: ‘Door de elektrische scooters van Scoobdo kunnen wij bewuster inspelen op de veranderde mobiliteitswensen van leisure gasten in het hotel. Het feit dat we onze gasten een ‘groene’ oplossing kunnen bieden zonder uitlaatgassen en geluid is een enorme toegevoegde waarde. Gasten waarderen maar verwachten ook dat bedrijven en zo ook hotels hier op inspelen.’

 

Op de foto: Sebastiaan Schaafsma, S&M Manager Hotellotop (l), Dirk Beljaars, Directeur Golden Tulip Maastricht (m) en Paul van Velzen, eigenaar Barrabas (r).

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!