Back Back Nieuws

Golden Tulip Apple Park Maastricht deelt uit

02 november 2009
Golden Tulip Apple Park Maastricht is recentelijk gestart met een zeer ludieke actie. Doel van deze actie is alle bedrijven die kamer- en vergaderreserveringen maken eens extra te bedanken hiervoor en potentiële bedrijven te triggeren om juist een keer te kiezen voor dit hotel. Alle boekingen die gemaakt worden tussen september 2009 en 28 februari 2010 worden meegewogen in deze actie.

Aan het einde van de actieperiode zijn er, op basis van de totaal definitief geboekte waarde, diverse cadeaus te ‘verdienen’, waaronder een gratis Ipod Shuffle, een luxe weekendje Parijs voor 2 personen, een trendy retro scooter en als absolute knaller: een gratis luxe wereldreis of supercruise voor 2 personen, ter waarde van € 6000,00!

Voor degenen die helaas geen gebruik mogen maken van bovenstaande cadeaus, wordt een speciale korting verrekend. Net nu, in deze tijd, dient men op creatieve wijze nieuwe accounts binnen te halen en vaste relaties te behouden. Deze actie is voor Golden Tulip Apple Park Maastricht een eerste stap in de goede richting!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!